An event featuring the history of sushi in U.S. food culture
スポットをあてるイベント アメリカにおける寿司文化の歴史に
entertained visitors at a museum in Washington.
訪問者を楽しませました NYの美術館で
participant
参加者
embodiment
具現
precise
精密な 緻密な
vary
変化する
ingredient
食材
A panel discussed
専門家の集まり討論しました
how sushi was introduced into the U.S.
どのようにして寿司がアメリカに持ち込まれたのか
participants said
参加者たちは言った
after the media began reporting on the dish in the 1980s,
1980年台に寿司を報道し始めてから
it quickly became a favorite of average Americans.
すぐに平均的なアメリカ人の好物となりました
ingredient
Okochi calls the food
大河内さんは寿司について言っている
the embodiment of Japan's simple and extremely precise culture.
日本のシンプルで極めて繊細な文化を具現化したものだと
Hower, he added
しかし 彼は付け加えた
it can very depending on
それはとても影響を受ける
the environmental and availability of fresh ingredients.
環境や鮮度の高い食材が入手できるかで
忍耐は成功の重要な構成要素である
Patience is a key ingredient for success.
prosciutto
生ハム
scallop
ホタテ
寿司を握るのはなんというか?
make
prepare
cookは熱を加えた料理のことを
言うので寿司には使わない
スポットをあてるイベント アメリカにおける寿司文化の歴史に
entertained visitors at a museum in Washington.
訪問者を楽しませました NYの美術館で
participant
参加者
embodiment
具現
precise
精密な 緻密な
vary
変化する
ingredient
食材
A panel discussed
専門家の集まり討論しました
how sushi was introduced into the U.S.
どのようにして寿司がアメリカに持ち込まれたのか
participants said
参加者たちは言った
after the media began reporting on the dish in the 1980s,
1980年台に寿司を報道し始めてから
it quickly became a favorite of average Americans.
すぐに平均的なアメリカ人の好物となりました
ingredient
Okochi calls the food
大河内さんは寿司について言っている
the embodiment of Japan's simple and extremely precise culture.
日本のシンプルで極めて繊細な文化を具現化したものだと
Hower, he added
しかし 彼は付け加えた
it can very depending on
それはとても影響を受ける
the environmental and availability of fresh ingredients.
環境や鮮度の高い食材が入手できるかで
忍耐は成功の重要な構成要素である
Patience is a key ingredient for success.
prosciutto
生ハム
scallop
ホタテ
寿司を握るのはなんというか?
make
prepare
cookは熱を加えた料理のことを
言うので寿司には使わない